She’s got a big ego

Standard

“I got a big ego, such a huge ego.  I walk like this ’cause I can back it up. Ego so big, you must admit, I got every reason to feel like I’m that bitch”.

Asa suna cateva dintre versurile unuia dintre cele mai recente clipuri semnate Beyonce – “Ego”. Ei bine, pot spune ca are toate motivele sa afirme acest lucru.

Lasand la o parte succesul inregistrat cu trupa Destiny’s Child si hiturile dupa hituri scoase in ultima perioada, artista are acum un nou motiv de fala. Cantareata a facut ravagii aseara, la decernarea Premiilor Grammy.

Nominalizata la zece categorii, Beyonce a plecat acasa cu sase premii. Intre acestea se numara cel pentru piesa anului, cu melodia “Single Ladies (Put a ring on it)” , cel pentru cea mai buna performanta feminina, obtinut pentru piesa “Halo” si cel pentru cea mai buna interpretare traditionala R&B. Aceasta distinctie i-a fost acordata pentru melodia “At Last” , pe care a interpretat-o la ceremonia de investire in functie a presedintelui american, Barack Obama.

Presa straina scria astazi despre Beyonce ca a facut istorie la premiile Grammy, fiind cea mai premiata artista, intr-o singura seara, din cei 52 de ani de existenta a evenimentului. Cantareata a fost urmata indeaproape de mai tanara sa colega Taylor Swift, considerata revelatia muzicii country din Statele Unite.  Nici sotul lui Beyonce,  Jay-Z nu s-a lasat mai prejos, plecand acasa cu trei trofee.

Marturisesc ca m-am bucurat enorm de succesul lui Beyonce si am trecut cu greu peste mistourile mai varstnicilor mei colegi de breasla, care toata ziua au facut glume pe seama acestui subiect : “Fi-v-ar Beyonce-ul si Jay-Z-ul de ras, ca m-ati innebunit”, “Ce canta mah Beyonce asta? Ca nu mi-a ramas nimic in minte de la ea”; “Gata? Ati terminat cu zdranganelile sau o tineti langa toata ziua?”- cam asta mi-a fost dat sa aud pe parcursul intregii zile.

Din punctul meu de vedere Beyonce chiar merita toate aceste premii. De la “Irreplaceble” si pana la mult difuzatul “Single Ladies”, nu cred ca a fost piesa scoasa de artista care sa nu-mi placa. Intre acestea tin sa mentionez “If I were a boy”, “Check on it” ; “Upgrade U” sau “Halo”. Aceasta din urma barem, o ascult si acum cu drag.

Nu sunt fana inraita, insa multe din  versurile compuse de ea  mi-au mers direct la suflet. Ca sa nu mai zic de clipurile ca cele de la “Halo”, “If I were a boy” ;“Single ladies” sau “Beautiful liar”. Stim cu totii cat succes au avut si cat  de bine au fost regizate. Unde mai pun ca Beyonce arata super bine, danseaza de rupe, are o voce  cu care da clasa multor fatze care se cred cantarete, iar perfomantele ei live sunt extraordinare– parerea mea!

Asadar, bravo Beyonce si la mai mare :D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.