Femei nebune

Standard

Postul acesta este unul cu dedicatie. Se adreseaza femeilor care din dragoste fac lucruri bizare sau mai bine zis, care isi apara” iubirea prin metode absurde. Este vorba despre acele femei care indragostite iremediabil de masculul din dotare, incearca sa il izoleze de restul lumii si mai ales, de potentialele pericole feminine din trecut, cu care el a pastrat o relatie strict amicala.

Si cum fac asta? Pai foarte simplu: se ia una bucata telefon al iubitului si se sterge din memorie numarul “fantomei trecutului”.  Apoi se trece la etapa a doua: messul, ca doar deh, e un mijloc important de comunicare al zilelor noastre. Care va sa zica, dupa ce intr-un fel sau altul domnisoara in cauza face rost de parola “de la messul lui iubi”, isi baga nasul in lista sa de prieteni, sterge id-ul “rivalei” de care se teme atat de mult si, ca sa fie sigura ca cei doi nu mai pot vorbi, il adauga in lista de ignore. Bravos fatuca! Halal sa-ti fie!

Stau si ma intreb cam cat de disperata trebuie sa fie o persoana astfel incat sa recurga la asemenea masuri si cam cat de saraca cu duhul incat  sa creada ca in acest fel va reusi sa puna capat relatiei de prietenie dintre cei doi. Ok, am inteles, fata actioneaza astfel deoarece este indragostita pana peste urechi, vrea ca relatia dintre ei sa mearga si se simte amenintata de exa.  Iar asta tot din cauza lui. Pentru ca a facut greseala sa povesteasca prea multe despre ea si pentru ca a dat dovada de prea multa sinceritate si i-a recunoscut cat de mult a iubit-o. Chiar daca acum nu mai sunt impreuna. Chiar daca acum, nu-i mai leaga decat o simpla relatie de prietenie.

Insa simplul fapt ca el i-a marturisit toate aceste lucruri, nu ar trebui sa-i ofere o oarecare siguranta? Nu e clar ca daca intre cei doi ar mai fi fost ceva sau el ar mai fi tinut la ea, nu i-ar fi spus nimic? Si pana la urma atunci cand iubesti, nu se presupune ca ai incredere in cel de langa tine? Cum sa pui bazele unei relatii, daca te temi la nesfarsit de o figura din trecutul iubitului tau? Cum sa construiti ceva impreuna, cand tu te raportezi mereu la ea, la ei si la relatia pe care au avut-o?

Si admitand faptul ca iubitul tau mai simte ceva pentru fosta aceea pe care tu, nu vrei s-o vezi nici in poze, cum poti sa crezi ca il vei face s-o uite stergandu-i id-ul de mess sau numarul de telefon  pe care oricum, mai mult ca sigur, il stie pe de rost :D? Nu ti-e clar ca daca el vrea sa mai stea de vorba cu ea o va face oricum? Asta cu atat mai mult cu cat stii ca cei doi sunt prieteni de ani de zile si n-o sa renunte la tot, numai pentru ca tu esti atat de inversunata, incat nu poti intelege ca ei sunt intr-adevar doar amici.

Stergi un contact dintr-o agenda de telefon, un nume dintr-o lista de prieteni, dar cu amintirile ce faci? Pe alea cum le stergi? Si atunci, daca tot simti ca trebuie sa lupti cu fantomele trecutului de ce sa n-o faci altfel? De ce sa nu-i dai Cezarului ce-i al Cezarului? De ce sa nu respecti locul pe care fosta l-a ocupat in mintea si sufletul lui si sa incerci sa-ti croiesti propriul drum spre inima lui. Insa nu prin masuri absurde, ci prin propriile forte, oferindu-i momente aparte, diferite de ceea ce stii ca a avut cu ea. Facandu-l sa te iubeasca pentru amintirile si clipele pe care TU i  le-ai oferit, pentru ceea ce reprezinti TU in ochii lui si pentru ceea ce TU il faci sa simta. Oare nu ai avea mai multe sanse de reusita asa? Eu sunt convinsa ca da

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.