Viata bate filmul sau reversul medaliei

Standard

Nu o data cred ca ati auzit vorba “viata bate filmul” sau in extenso.. telenovela :D. Nu putine au fost datile in care am exclamat si eu acelasi lucru. Dintre toate intamplarile auzite sau traite una am sa vi-o imparatasesc si voua.

Se intampla acum fix un an intr-o zi frumoasa ca asta. Doua fete cucuite, cuplate si satule de stat in casa s-au pus de acord sa iasa la o plimbare in parc. Pana aici nimic deosebit…”miezul” abia acum urmeaza…cele doua aveau ceva in comun sau mai bine zis pe cineva :D. Cine, ce, cum, unde si in ce fel conteaza mai putin…

De ce s-au intalnit? Cred ca nici ele nu stiu :D. Poate din lipsa de ocupatie, poate din curiozitate sau poate pentru ca pana la urma stiti cum se spune“tine-ti  prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape” :D. Cum o dai, cum o intorci, un lucru e sigur -asa a fost sa fie :D.

Cum de altfel asa a fost sa fie ca fix in ziua aceea domnitele in cauza sa aiba “norocul” sa dea nas in nas cu…personajul pe care il aveau in comun :D. Despre tragi-comicul situatiei si fetele celor trei nu are rost sa povestim:D. Interesant de stiut ar fi fost ce a simtit fiecare in acel moment, insa asta o stiu doar ei :D. Ca dupa mirobolanta intamplare fiecare si-a vazut de drum (adica fetele si-au continuat plimbarea, iar “factorul comun” si-a vazut de ale lui) conteaza prea putin. Important e ce a urmat si ceea ce se intampla acum.

E interesant si neobisnuit sa vezi cum o “prietenie” superficiala, inceputa din interese reciproce tacite se poate transforma in ceva sincer, real, palpabil (nu va ganditi la prostii pentru ca nu e cazul :D). Admirata de unii si privita cu neincredere de altii, legatura dintre cele doua s-a format, exista si este destul de stransa. Schimb de impresii si amintiri, momente comice sau greu de suportat(pt unii)-  sunt doar cateva dintre “condimentele” ce stau la baza relatiei lor. Ar mai fi si altele dar…nu dam din casa :D.

Stiu, incredibil, dar adevarat :D. De multe ori m-am intrebat si eu de unde atata tarie si atata sange rece? Ce anume le-a determinat sa mearga atata de departe? Cum au putut sa stranga atata din dinti si sa se faca atat de bine ca ploua cand fiecare stia prea bine cum stau lucrurile de fapt. Ma intreb cam cate in locul lor nu ar fi cedat si, mai devreme sau mai tarziu, ar fi dat-o in paruiala :D. Probabil nu vom stii niciodata. Probabil nici nu mai conteaza. Ce a fost a fost, important e ceea ce este.  Vorba cantecului care le-a fost dedicat de un amic “I (a se citi we :D) played my(our) part, you played your game 😀. Pentru cine nu stie melodia, iat-o aici.

P.S: La Multi Ani mujer! :D. Sanatoase sa fim, ca restul vine de la sine :*

Advertisements

4 responses »

 1. Aoleu mai tizo…..da’ ce viata palpitanta…. 🙂
  Zau de n-as scrie expresia aia bine impamantenita care zice ca “barbatii “e”….” intelegi tu….
  Da’ n-as vrea zau sa-mi sara-n cap intreaga speta masculina…. :)))
  Nu scriu “ginta” ca prea ne-ndepartam de zilele noastre…. 😉 Citesti tu printre randuri si intelegi mai multe…. ca te stiu cu subtilitati din astea…. 🙂
  Ti pup! :*

 2. La multi ani mujer!!! Sa dea domnu sa fim sanatoase.
  Dar… trebuie sa iti atrag putin atentia… e foarte corect versul pe care l-ai scris… dar, mai era un vers foarte semnificativ in melodie… “You give love a bad name”… ehh?… ce zici de el?… iti place?…
  Auzi mujer… din toata povestea un singur lucru e cert… si tu stii care este ala… 😉 noi sa fim sanatoase… de restul?… nu ne intereseaza… =))

 3. Barbatii astia… niste porci… bine nici femeile nu s mai prejos… dar totusi.. parca suntem putin mai bune decat ei… 😀
  Cari… vezi ca ai primit un premiu la mine pe blog… bafta :P…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.