Alive

Standard

Constat ca am acumulat multa energie pozitiva. Muzica, soarele si caldura ma fac sa ma simt din nou vie. Slava Domnului ca am scapat de amorteala de peste iarna. Simt nevoia sa petrec cat mai mult timp in aer liber. Vreau sa ma plimb, sa simt adierea vantului si caldura razelor de soare.  Simt nevoia sa cant si sa dansez.

Danseaza ca si cand nimeni nu te vede/ Canta de parca nu te-ar auzi nimeni/ Iubeste ca si cum nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi.”- cam asa s-ar putea exprima in cuvinte simple starea mea actuala.

Mi-e dor sa dansez, sa ma zbantui  pana nu-mi mai simt picioarele. Imi lipsesc iesirile in club cu shorty a mea si “rautacismele” caracteristice noua (  still got your back girl). Mi-e dor de basii pe care ii simteam in stomac, de piesele care ne bagau in transa si mai ales, de aerul rece, de la 5 dimineata, cand istovite, reuseam cu chiu cu vai sa o luam spre casa.

Ma uit pe geam si ma bucur de o simpla zi insorita. Muncesc ca un robotel, dar imi reincarc bateriile cu o plimbare in parc, dupa opt ore de stat cu ochii in calculator.

Ascult obsesiv o piesa sau alta. Ma trezesc ca o fredonez  o zi intreaga, facand abstractie de tot si de toate. Asociez versuri cu momente si amintiri si ma bucur ca, bune sau rele, am avut ocazia sa le traiesc pe toate.

Mi-e dor de persoane dragi si am curajul sa spun ce simt. Rad ca un copil, iar asta ma face sa ma simt bine. Resimt ranile din trecut, dar imi pastrez inima deschisa. Imi recunosc greselile, dar nu ii condamn pe cei care mi-au gresit. Nu regret nimic din ce am facut si privesc in viitor cu optimism.  Ma schimb. Simt. Iubesc. Traiesc.  Dau drumul la muzica si ma las din nou purtata de val.…

Advertisements

3 responses »

  1. Ti=am simtit inima si ti-am vazut sufletul, copilu’…Aproape ce m-ai lasat fara cuvinte. Imi era dor sa te stiu asa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.